Alapítók

A társaság 2001-ben alakult Bulgáriában, 100% magántőkével.  A Daflorn LTD-nek nincsen banki kölcsöne, és egyik tőzsdén sincsen jegyezve. Ketten irányítják, (együttesen és külön-külön is) – Prof. Nikola Alexandrov D.Sc. tartalékos vezérőrnagy, és Dr. Daniela Petrova Ph.D.

Vállalati politika

A Daflorn LTD politikája az, hogy magas színvonalú probiotikus termékeket kínáljon az ügyfeleknek, egyesítve a tudományos tapasztalatokat a kiemelkedő szintű biotechnológiával, ezzel javítva az emberi egészséget. A cég fő célja, hogy új termékeket állítson elő a Lactobacillus Bulgaricus-szal, amely az innovációk bevezetésével javíthatja az életminőséget.

 

Alapszabály

A Daflorn LTD alapszabálya az, hogy olyan, teljes egészében probiotikus termékeket hozzon létre és állítson elő, amelyek nem tartalmaznak tartósítószereket, színezőanyagokat és genetikailag manipulált mikroorganizmusokat.

Ezzel a cég versenyképességének növelésére törekszik a hazai és a világpiacon. A Daflorn LTD az általa készített probiotikus termékek kínálatának folyamatos bővítésére koncentrál, annak érdekében, hogy kielégítse az ügyfelek növekvő követelményeit és egészségügyi igényeit.

Klinikailag tesztelt

Minden terméket vezető egészségügyi intézményekben – kísérletileg kidolgoztak és klinikailag teszteltek, Bulgáriában: Orvostudományi Egyetem Szófia, Várna és Pleven, ”N. Pirogov„ Sürgősségi Orvosi Nemzeti Intézet, Katonai Orvostudományi Akadémia – Szófia, Bolgár Tudományos Akadémia, Nemzeti Onkológiai Betegség Központ – Szófia, Országos Higiéniai Központ, Orvosi Ökológiai és Táplálkozástani Központ – Szófia és egyéb tudományos intézetek.

Néhány termék közös kutatás és kidolgozás tárgyaként került a németországi Würzburgi Egyetem, a csehországi Hradec Králové Katonaorvosi Egyetem, a varsói Katonaorvosi Egyetem, a japán Meiji Társaság, és az oroszországi Szentpétervári Katonaorvosi Egyetem jelentős tudósaihoz. Szimulált hajótöréssel- és légi katasztrófákkal, egészséges embereken – pilótákon, tengeralattjáró személyzeten és önkénteseken is végeztek klinikai vizsgálatokat

 

Jogszabályok

A Daflorn LTD betartja a Bolgár Köztársaság és az Európai Unió működőképes jogszabályait, és biztosítja a cég által kínált probiotikus funkcionális élelmiszerek, teljes étrend-kiegészítők és kozmetikumok biztonságát. A cég a gyártási folyamat során biztosítja, hogy betartsa a törvényeket, nem csak Bulgáriában, hanem Európa szerte is, és garantálja a funkcionális élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és kozmetikumok, kiváló minőségét.

 RENDELETEK
A BIZOTTSÁG 432/2012/EU RENDELETE (2012. május 16.)
a nem a betegségek kockázatának csökkentését, illetve a gyermekek fejlődését és egészségét érintő, élelmiszerekkel kapcsolatos, egészségre vonatkozó, engedélyezett állítások jegyzékének megállapításáról
(EGT-vonatkozású szöveg)
Élő joghurtkultúrák
A joghurtban és a savanyított tejben található élő kultúrák elősegítik a laktóz emésztését azoknál, akiknek laktózemésztési nehézségeik vannak.
Ahhoz, hogy az állítást fel lehessen tüntetni, a joghurtnak vagy a savanyított tejnek legalább 108 telepképző egység (CFU) élő startermikroorganizmust (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus és Streptococcus thermophilus) kell tartalmaznia grammonként.

Ipari és szellemi tulajdon

A Daflorn LTD politikája az, hogy magas színvonalú probiotikus termékeket kínáljon az ügyfeleknek, egyesítve a tudományos tapasztalatokat a kiemelkedő szintű biotechnológiával, ezzel javítva az emberi egészséget. A cég fő célja, hogy új termékeket állítson elő a Lactobacillus Bulgaricus-szal, amely az innovációk bevezetésével javíthatja az életminőséget.

Minden terméket 13 szabadalom és hasznos minta valamint 7 védjegy védi. A cég immateriális javainak becsült értéke eléri a 10 millió eurót. A szellemi tulajdon a képezi a cég bázisát.

 

Nemzetközi tesztek

Minden terméket vezető egészségügyi intézményekben – kísérletileg kidolgoztak és klinikailag teszteltek, Bulgáriában: Orvostudományi Egyetem Szófia, Várna és Pleven, ”N. Pirogov„ Sürgősségi Orvosi Nemzeti Intézet, Katonai Orvostudományi Akadémia – Szófia, Bolgár Tudományos Akadémia, Nemzeti Onkológiai Betegség Központ – Szófia, Országos Higiéniai Központ,

Orvosi Ökológiai és Táplálkozástani Központ – Szófia és egyéb tudományos intézetek. Néhány termék közös kutatás és kidolgozás tárgyaként került a németországi Würzburgi Egyetem, a csehországi Hradec Králové Katonaorvosi Egyetem, a varsói Katonaorvosi Egyetem, a japán Meiji Társaság, és az oroszországi Szentpétervári Katonaorvosi Egyetem jelentős tudósaihoz. Szimulált hajótöréssel- és légi katasztrófákkal, egészséges embereken – pilótákon, tengeralattjáró személyzeten és önkénteseken is végeztek klinikai vizsgálatokat

Rangos fórumok

A kutatások eredményeit rangos európai tudományos fórumokon – Rómában, Budapesten, Bukaresten, Párizsban, Athénban, Varsóban, Szentpétervárott, Moszkvában, valamint Ázsiában és Afrikában – Isztambulban, Tripoliban, Bagdadban, Tokióban és Amerikában – Philadelphiában, Havannában stb. – hozták nyilvánosságra.

Klinikai vizsgálatokat végeztek pácienseken

 • koponya- vagy agyi traumával,
 • égési sérülésekkel a bőrön,
 • különféle mérgezésekkel,
 • beleértve a kábítószer- és
 • szeszes ital visszaéléssel,
 • vírusos hepatitissel,
 • szeptikus állapotokkal,
 • akut allergiákkal és toxikus allergiás betegségekkel.

Piacok

Kizárólagos képviseletek:

 • Bulgáriában
 • Cipruson
 • Szlovákiában
 • Cseh Köztársaságban
 • Ausztriában
 • Angliában
 • Magyarországon

Továbbá forgalmaz Dániában, Törökországban és Japánban, Kínában, Oroszországban, Tajvanon, Németországban, Horvátországban, Vietnamban, Olaszországban, Szingapúrban, és Dél-Koreában.

Folyamatban van a piacok regisztrálása és bővítése.

 

Termékek

A cég 56 termékkel van jelen a nemzetközi piacon. Magyarországon 2019- tavaszától től mondhatni a legfontosabb 12 féle termék lesz elérhető háromféle kiszerelésben.

 • 250 g por
 • 30 és 60 szemes kapszula

A Daflorn LTD által gyártott összes termék technikai dokumentációja a Bolgár Köztársaság Egészségügyi Minisztériumának Nemzeti Higiéniai és Táplálkozási Központjánál került megvitatásra és tanúsításra, valamint a termékek rendelkeznek a Bolgár Köztársaság Egészségügyi Minisztériuma által kiadott kiviteli igazolással.

A termékekben lévő törzsek a Bolgár Mikroorganizmusok és Sejttenyészetek Nemzeti Bankjánál vannak nyilvántartásban, és nem manipuláltak genetikailag.

Tudjon meg még többet

 
Laktózérzékenység csökkentő hatás 30 nap alatt
 
e-mailben küldjük a részleteket
Hozzájárulok, hogy a jövőben e-DM levelet kapjak és elolvastam az ASZF-t
Nem küldünk SPAM leveleket, csak probiotikummal kapcsolatos információkat.

You have Successfully Subscribed!